Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Δελτίο Τύπου "Σύγχρονης Πόλης"

Η Παράταξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ» και ο Πρόεδρός της Χάρης Πασβαντίδης, έπειτα από την συνεδρίαση των υποψηφίων Συμβούλων στις 17/11/2010 εξέδωσαν την εξής ανακοίνωση.

« Ευχαριστούμε θερμότατα του 4.638 συμπολίτες μας για την στήριξη και την ψήφο τους. Ευχαριστούμε για την συμμετοχή τους στις εκλογές και εκείνους που δεν μας ψήφισαν. Εκείνους που δεν καταφέραμε με το λόγο, το έργο, το πρόγραμμά μας να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους και για αυτό την αποκλειστική ευθύνη έχουν η Παράταξη και ο Πρόεδρός μας. Κατανοούμε απόλυτα την επιλογή της αποχής.
Φαίνεται ότι καμία Παράταξη και κανένας υποψήφιος Δήμαρχος, δεν έδωσε σε όσους απείχαν το παραμικρό κίνητρο για να σπεύσουν στις κάλπες.

Συγχαίρουμε τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Κορτζίδη για την εκλογή του. Ελπίζουμε ότι οι δηλώσεις του περί μη εφαρμογής του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» δεν θα υλοποιηθούν, διότι κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό για τον νέο – μεγάλο μας Δήμο.
Οι αιτίες της ήττας μας αναλύθηκαν διεξοδικά με αυτοκριτική όλων, με περίσκεψη και αντικειμενικότητα και τον Πρόεδρό μας να αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την ευθύνη της ήττας, δεσμευόμενος για ριζικές αλλαγές, σε πρόσωπα και νοοτροπίες.
Η παράταξή μας έχει χρέος απέναντι στους συμπολίτες μας να συμμετέχει αδιάλειπτα και δημιουργικά όχι μόνο στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και σε κάθε τομέα δράσης του Δήμου.
Έχει καθήκον και θα το ασκήσει, εκτός από την κριτική και τον έλεγχο της Διοίκησης, να υποβάλλει συγκεκριμένες προτάσεις και να αναλάβει πρωτοβουλίες, που θα στοχεύουν στην πρόοδο του Δήμου μας.
Ήμασταν και θα είμαστε στις επάλξεις του αγώνα υπεράσπισης των συμφερόντων των συμπολιτών μας.
Η Παράταξή μας έχει βαθιές ρίζες στην κοινωνία, που δεν ξεριζώνονται με μια ήττα. Μια ήττα που μας έκανε όλους σοφότερους και αποφασιστικότερους, μας προίκισε με πολύτιμες εμπειρίες και θα αποτελέσει τον θεμέλιο λίθο της οικοδόμησης της νίκης μας στις εκλογές του 2014.
Εκείνοι που επενδύουν τις ελπίδες τους, όχι στην ικανότητα και την αξιοσύνη τους, αλλά στην διάλυση της Παράταξής μας και την αποχώρηση του αρχηγού της, θα καταλάβουν πολύ σύντομα πόσο φρούδες είναι αυτές οι ελπίδες.
Ο Χάρης Πασβαντίδης εγκατέλειψε την Κεντρική πολιτική σκηνή, για τον Δήμο μας, αποφασισμένος να συνεχίσει η παρουσία του στα κοινά της Πόλης μας.

Σε ότι αφορά την μετεκλογική ανακοίνωση του κ. Κωνσταντάτου, με τις επαναλαμβανόμενες και προεκλογικά ύβρεις και συκοφαντίες του, μια φράση του ταιριάζει. «Το γάρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».
Μόνο ως προϊόν πολιτικής παραφροσύνης, μπορεί να εκληφθεί αυτή η ανακοίνωση.
Από έναν άνθρωπο που δείχνει να μην κατάλαβε τίποτα, που αποκαλύπτει το μέγεθος της μικροψυχίας και της μικροπρέπειας του.
Παράδειγμα προς αποφυγήν ηγέτη που κρύβεται, λιποτακτεί, που αυτομολεί από τις προσωπικές του ευθύνες αντί να τις αναλάβει με θάρρος και παρρησία, αλλάζοντας ταυτόχρονα μια ηττογενή τακτική.
Δυστυχώς «έξις δευτέρα φύσις».

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

DIABAZONTAS AYTO TO KEIMENO NIOTHW NTRPH GIA TOYS APARADEKTOYS PROSVPIKOYS XARAKTHRISMOYS POU XRHSIMOPOIOYN AYTOI POU LENE POS EXOUN ISTORIKES RIZES KLP - TETOIOY EIDOUS RIZES EXOYN? NE XARAKTHRIZOUN TON POLITIKO TOUS ANTIPALO ... PARAFONA !!!!! EYGE KAI BRAVO TOUS

Γιωργος Κ. είπε...

Διαβάστε αυτό πρώτα για να νιώσετε περισσοτερο ντροπή.. αυτοί το ξεκινησαν πρώτοι, και κανουν ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ στον Δημαρχο κ. Ευσταθιαδη..

http://silvercity.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6821:-14-11-2010-&catid=81:europe&Itemid=198

Θέλω να στείλω κι ένα μήνυμα στον απερχόμενο δήμαρχο Αργυρούπολης κ. Δ. Ευσταθιάδη: Πριν 2 χρόνια, όταν μου ζητήσατε να παραμείνω, σας είχα πει πως δεν θέλω τα αξιώματα που μου προσφέρατε, ούτε δέχομαι να είμαι διάδοχός σας σε όποια διαδικασία επιλέξετε γιατί επικρατεί φαυλότητα στην διοίκηση σας. Εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκα . Μη νομίζετε όμως πως μας νικήσατε. Το μόνο που πετύχατε είναι, στο τέλος της πολιτικής καριέρας σας να διασυρθείτε στον λαό της πόλης που σας είχε εμπιστευτεί. Ολοι εμείς που ξεκινήσαμε τον Αγώνα της ανανέωσης και της μεγάλης αλλαγής για το Μέλλον του δήμου μας δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε, ενώ εσείς αποχωρείτε άδοξα, προδίδοντάς τελικά όλες και όλους που σας πίστεψαν, όχι μόνο σε επίπεδο δήμου, αλλά και σε πολιτικό επίπεδο, σε επίπεδο δημοκρατικής παράταξης που με τις μεθόδους σας διαλύσατε και, κυρίως, σε επίπεδο κοινωνίας. Θλίβομαι ειλικρινά γι αυτό. Δεν πίστευα ότι τελικά θα το κάνατε. Θλίβομαι που σήμερα αποδεικνύεται ότι είστε ο «εγκέφαλος» των μεθοδεύσεων και μαγειρέματος συμφωνιών «κάτω από το τραπέζι» για να πετύχετε το αποτέλεσμα που επιθυμούσατε εσείς και ο παλαιοκομματικός μηχανισμός σας. Θλίβομαι που αποδεικνύεται, γιατί θέλατε τόσο πολύ να ενωθεί το Ελληνικό με την Αργυρούπολη και, τέλος, θλίβομαι και για τον διάδοχό σας κ. Χ. Πασβαντίδη που ακολούθησε πειθήνια τα σχέδιά σας για να γίνει στο τέλος και αυτός ένα ακόμη αναλώσιμο της ανέντιμης «πολιτικής» σας. Είναι συνυπεύθυνος για την παράδοση του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης στις αντικαλλικρατικές δυνάμεις.

Ανώνυμος είπε...

Den ton evgalan omws trelo....

Allo na sou lene tin ali8eia kai na min tin dexesai kai allo na se lene trelo...

Xerete...e? O nomos provlepei kai poines se tetoies periptwseis...

Gi auto kalytera na prosexoume prin grapsoume kati!

Episis k.Giwrgo, ti paidiastiko einai auto pou eipate?
"AYTOI TO XEKINISAN PRWTOI", sygnwmi kiolas... alla.... mono gelio prokalei mia tetoia antidrasi...!

Y.G. Kali arxi paidia!

LCD Parts είπε...

Ευχαριστούμε!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΧΟΥΝ/ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΑΥΤΟΙ/ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΥΠΟΨ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ ΑΣ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΜ ΜΕΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ .... ΕΧΕΙ / ΕΧΟΥΝ? ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.... ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩς ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ ....

ΠΕΤΡΟΣ

ΤΡΥΦΩΝΑΣ είπε...

Ανήκω εδώ και χρόνια σ΄ενα πολιτικό χώρο που μ΄έχει μάθει να συνεργάζομαι με δημοκρατικούς ανθρώπους που έχουν ΗΘΟΣ . Έχω συνεργαστεί και αγωνιστεί σε πολλές εκλογικές αναμετρήσεις γνωρίζοντας την γλύκα της νίκης και την πίκρα της ήττας . Δεν διστάζω να αναγνωρίσω το λάθος που έκανα το β΄ γύρο των εκλογών στηρίζοντας την παράταξη ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ . Ένα λάθος όπου κατάλαβα πόσο μεγάλο ήταν την Κυριακή το βράδυ στην ομιλία του Γ. Κωσταντάτου μετά το εκλογικό αποτέλεσμα . Το μόνο ευχαριστώ που είπε ήταν στους υποψηφίους του συνδυασμού του γιατί ξεκίνησε απο εκείνο το γραφείο με τρία άτομα και τώρα αυτή είναι η δύναμή τού. ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ τους χιλιάδες ψηφοφόρους που τον τίμησαν με την ψήφο τους , στη συνέχεια έπεσε σ΄ένα παραλήρημα όπου έβριζε τους πάντες και τα πάντα που είχαν συνωμοτήσει εναντίον του .

Τρύφωνας

Ανώνυμος είπε...

Ton kosmo tis parataxis o k.Kwnstantatos ton exei euxaristisei xiliades fores.

Idikotera tis 2 teleutaies evdomades den ekane tipote allo ap' to na leei "euxaristw" kai se autous pou ton stirixan kai se autous pou den ton stirixan.

Telos, kanoume kati giati to 8eloume, xwris na perimenoune antamivi (tin opoia antamivi) apo kanenan.

Manos

Ανώνυμος είπε...

κ.Τρύφωνα είναι αστεία αυτά που λέτε, έχω παρευρεθεί σε όλες τις ομιλίες του κ.Κωνσταντάτου και το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να ευχαριστεί τον κόσμο...ας μην προβαίνουμε σε δημαγωγίες και γελοιότητες....Ο κ Κωνσταντάτος είναι άξιος νέος και μορφωμένος και σίγουρα ανώτερος από όλους αυτούς που μέχρι σήμερα ήταν παρόντες-απόντες στην διοίκηση του Δήμου μας. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ γιατί η Αργυρούπολη ξεπουλήθηκε.....τρανταχτή απόδειξη θα είναι το γεγονός ότι δεν θα ελεγχθουν ποτέ τα ταμεία του Δήμου και θα αποσιωπηθούν όλες οι αισχροκέρδιες της προηγούμενης παράταξης. ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΠΟ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....ΟΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ.....ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ