Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Δήλωση Χρήστου Κορτζίδη

Ο νέος Δήμαρχος Ελληνικου Αργυρούπολης Χρήστος Κορτζίδης για το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής δήλωσε:

«Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας τίμησε και μας έδειξε την εμπιστοσύνη του. Το αποτέλεσμα μας δείχνει πως δεν πρέπει να χάνουμε την ελπίδα μας και την αισιοδοξία μας. Όταν «παλεύουμε», δουλεύουμε, αγωνιζόμαστε οι κόποι μας αναγνωρίζονται. Το μεγάλο ποσοστό που παίρνουμε μας δημιουργεί μεγαλύτερη ευθύνη να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε αυτά που θέλει ο κόσμος από εμάς.

Η νίκη ανήκει σε όλους μας. Δε πρέπει όμως να ξεχνάμε, πως για αυτό το ποσοστό μας βοήθησαν και μας ψήφισαν και άλλοι άνθρωποι που έκαναν άλλες επιλογές στο α’ γύρο. Αυτό δε πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ».


Για την επόμενη μέρα πρέπει να πούμε πως θα χρειαστεί ακόμα περισσότερη δουλειά στο καινούριο Δήμο. Τα προβλήματα είναι σημαντικά και οι ευθύνες μεγάλες.

Αυτό αφορά όλους μας. Ο καθένας μπορεί να κάνει κάτι. Πρέπει να αξιοποιηθεί με το καλύτερο δυνατό τρόπο, όλο το δυναμικό που υπάρχει. Ο καθένας μπορεί να βάλει το λιθαράκι του, σε μια συλλογική δουλειά για να τα καταφέρουμε».

Κλείνοντας το σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης αφιέρωσε τη μεγάλη νίκη της παράταξης στον πατέρα του Κώστα Κορτζίδη: «Πριν τέσσερα χρόνια ήταν εδώ μαζί μας. Σήμερα δεν είναι. Στηριζόμαστε στην παρακαταθήκη που μας άφησε και του αφιερώνουμε αυτήν την επιτυχία» είπε ο Χρήστος Κορτζίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: