Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Επέκταση Μέτρο προς Ελληνικό: ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ..

Έχουμε αγανακτήσει από την Αττικό μετρό και το υπουργείο υποδομών οι οποίοι μας ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ συστηματικά ...!

Η επέκταση του μετρό που θα δώσει λύσεις στο κυκλοφοριακό πρόβλημα αλλά και στο οικονομικό πρόβλημα λόγω του υψηλού κόστους της βενζίνης στα νότια προάστια της Αθήνας (Ηλιούπολη - Άλιμο - Αργυρούπολη - Ελληνικό - Γλυφάδα - Βούλα - Βουλιαγμένη - Βάρη) θα έπρεπε να έιχε παραδοθεί μέσα στο Δεκέμβριο του 2009 ...!Σύμφωνα με το υπουργείο Υποδομών και την Αττικό μετρό λόγω της Siemens αυτή την στιγμή Νοέμβριος 2010 ένας χρόνος μετά συζητάμε ότι αν λυθεί το πρόβλημα με την siemens οι κατασκευαστικές εταιρίες χρειάζονται 6 με 12 μήνες για να παραδώσουν το έργο! Έλεος δηλαδή πόση ταλαιπωρία και πόση καθυστέρηση πια...?

Δεν μας ενδιαφέρουν πια οι δικαιολογίες ... μιλάμε για εκατομύρια κατοίκους στα νότια προάστια ... αν δε βρεθεί άμεσα λύση με την siemens υπάρχουν και άλλες εταιρίες που μπορούν να κάνουν το ίδιο έργο ή επιτέλους ας πάρει καποίος την ευθύνη και ας τελειώσει αυτή η μεγάλη επέκταση!
Επίσης η ΚΟΡΟΙΔΙΑ από την Αττικό μετρό συνεχίζεται και στο κομμάτι εργοταξιακής κατάληψης κομματιών της Λεωφόρου Βουλιαγμένης. Σύγνωμη αν το πρόβλημα είναι ΜΟΝΟ στο ηλεκτομηχανολογικό εξοπλισμό που περιμένουμε απο την siemens .... το κατασκευαστικό έργο (θα έπρεπε να είχε τελειώσει εδώ και ένα χρόνο) γιατί ακόμα έχουμε σε πολλά σημεία τουλάχιστον 4 καταλήψεις της Λεωφόρου βουλιαγμένης???

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Αττικό Μέτρο που υπάρχουν και στο site της θα έπρεπε να έχουν τελειώσει οι καταλήψεις μέσα στο Οκτώβριο για τον Άγιο Δημήτριο και για Άλιμο Αργυρούπολη μέσα στον Νοεμβρή άλλα για μια ακόμη φορά και σύμφωνα με κάποιον εκπρόσωπο της Αττικό μετρό fzelepou@ametro.gr θα παραδωθούν κάποια στιγμή αόριστα στις αρχές του νέου έτους! Αναξιοπιστία!
Προσωπικά ξέρω από την νομοθεσία ότι υπάρχουν νομικές και ποινικές ρήτρες για καθυστερήσεις στις παραδόσεις των δημοσίων έργων στην συγκεκριμένη περίπτωση δε ξέρω γιατί δεν ισχύει κάτι τέτοιο?

Είναι εξοργιστικό να βλέπεις μερικούς αργόσχολους εργάτες να καθόνται στις καταλήψεις κομματιών της Λ. Βουλιαγμένης χωρίς να κάνουν τίποτα (λιβανίζουν το έργο)και εσύ να θές 50 λεπτά απο την Γλυφάδα μέχρι το Νέο Κόσμο λόγο ΚΙΝΗΣΗΣ (κλεισμένες λωρίδες) και 60 ΕΥΡΩ χαμένη βενζίνη σε περίοδο κρίσης ...

Τέρμα πια η κοροιδία!


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

1 σχόλιο:

Vagg_21 είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ!