Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Πρόστιμα 227.000 ευρώ από τις διαφημιστικές πινακίδες

Με ομόφωνη απόφαση του, το Δημοτικό Συμβούλιο Ελληνικού στις 8 Δεκεμβρίου, έκανε γνωστά τα πρόστιμα που αναλογούν στις εταιρείες, από την παράνομη χρήση κοινόχρηστων χώρων για τοποθέτηση διαφημιστικών κατασκευών, για το έτος 2010. Τα πρόστιμα έχουν ως εξής:



Στην εταιρεία «ΚARTING CENTER» για την παράνομη τοποθέτηση δύο (2) διαφημιστικών κατασκευών, 30 χιλιάδες ευρώ.
Στην εταιρεία «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΕΤΡΟΚΛΑΜΠ» για την παράνομη τοποθέτηση δύο (2) διαφημιστικών κατασκευών, 30 χιλιάδες ευρώ.
Στην εταιρεία ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ» για παράνομη χρήση κοινόχρηστων χώρων με την τοποθέτηση δύο (2) διαφημιστικών κατασκευών, 30 χιλιάδες ευρώ.
Στην εταιρεία ROMIN AE ‘ROMEO’ για παράνομη χρήση κοινόχρηστων χώρων με την τοποθέτηση δύο διαφημιστικών κατασκευών, 30 χιλιάδες ευρώ.
Στην εταιρεία ΓΕΩΡΓΑ ΕΠΕ & ΣΙΑ ΕΕ (διακριτικός τίτλος – SIGN NEW MEDIA ADVERTISING) για παράνομη χρήση κοινόχρηστων χώρων με την τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων (ρολόγια), 2970 ευρώ.
Στην εταιρεία CLEAR MEDIA AE για παράνομη τοποθέτηση διαφημιστικών κατασκευών σε στέγες, 21 χιλιάδες ευρώ.
Στην εταιρεία CLEAR MEDIA AE για παράνομη χρήση κοινόχρηστων χώρων με την τοποθέτηση διαφημιστικών κατασκευών, 46 χιλιάδες ευρώ.
Στην εταιρεία MASTER OUTDOOR για παράνομη τοποθέτηση διαφημιστικών κατασκευών,  9 χιλιάδες ευρώ.
Σ την εταιρεία MASTER OUTDOOR, για παράνομη χρήση κοινόχρηστων χώρων με την τοποθέτηση διαφημιστικών κατασκευών, 18 χιλιάδες 850 ευρώ.
Στην εταιρεία NEW STEP Ε.Π.Ε, για παράνομη χρήση κοινόχρηστων χώρων με την τοποθέτηση διαφημιστικών κατασκευών, 9 χιλιάδες 200 ευρώ.

Πολύ καλή η απόφαση. Ομως το βασικό ερώτημα είναι: Πως θα εισπραχθοούν τα πρόστιμα; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: