Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Δελτίου τύπου παράταξης “Ελληνικό-Αργυρούπολη - Σύχρονη Πόλη”

Η συζήτηση για τον Προϋπολογισμό του Δήμου , υποτίθεται ότι είναι η κορυφαία διαδικασία του Δημοτικού Συμβουλίου .Δυστυχώς η πρώτη τέτοια διαδικασία του ενωμένου Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης , αμαυρώθηκε από επεισόδια και έκτροπα που δεν τιμούν το θεσμό και όσους τον υπηρετούν.
Με το πρόσχημα της απεργίας των Μέσων Ενημέρωσης, σύμβουλος του κ.Χ.Κορτζίδη, αντικαθιστώντας ουσιαστικά τον Πρόεδρο του Δ.Σ. απαγόρευσε και μάλιστα βιαίως, να καταγραφούν οι τοποθετήσεις των επικεφαλείς των Παρατάξεων της Αντιπολίτευσης από πρόσωπα που καμία σχέση δεν έχουν με την δημοσιογραφία και την ΕΣΗΕΑ.

Η απαράδεκτη και αντιδημοκρατική συμπεριφορά του, πυροδότησε πρωτοφανή έκτροπα, που διέσυραν και ευτέλισαν τη συζήτηση περί Προϋπολογισμού, φέρνοντας σε δεύτερη μοίρα την οικονομική πορεία του Δήμου μας.

Επειδή δεν είναι η πρώτη φορά, που ο συγκεκριμένος σύμβουλος προκαλεί αναταραχή, με ακραίες συμπεριφορές που δεν είναι μόνο λεκτικές, συνεπικουρούμενος, μάλιστα από «αγανακτισμένους πολίτες» καλούμε τον Δήμαρχο και τον πρόεδρο του Δ.Σ ,να τον επαναφέρουν στην τάξη, καθιστώντας του σαφές, ότι οφείλει να σέβεται τις αντίθετες με τις δικές του απόψεις, είτε ενέργειες, είτε γνώμες όπως άλλωστε πράττουν και τα μέλη της Αντιπολίτευσης ,όταν ο ίδιος ομιλεί.

Τυχόν συνέχιση της ίδιας αντιδημοκρατικής και αυταρχικής συμπεριφοράς, θα βαρύνει προσωπικά τον κ. Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: