Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Επίθεση Τρίκα σε Φ. Μάνταλο. [+ VIDEO]

Με φράσεις του τύπου "σου απαγορεύω" και σου "αφαιρώ το δικαίωμα να τραβάς", ο  δημοτικός σύμβουλος του κυρίου Κορτζίδη, κύριος Τρίκας σε ένα παραλήρημα ύβρεων και προπηλακισμών, επιτέθηκε στον εκδότη του "Παράθυρου στο Μέλλον", υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Φώτη Μάνταλο, χαρακτηρίζοντάς τον "απεργοσπάτη", προσπαθώντας  να του αφαιρέσει την κάμερα που βιντεοσκοπούσε την ανοιχτή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αργυρούπολης - Ελληνικού.


Επιδεικνύοντας την σωματειακή του ταυτότητα ο κ. Τρίκας δήλωσε "επιτροπή ελέγχου" της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής, ζήτησε επιτακτικά να σβηστεί το υλικό που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε βιντεοσκοπηθεί!

Εντύπωση έκανε η συμπεριφορά του δημάρχου  κ. Κορτζίδη, ο οποίος παρ' ότι γνωρίζει εδώ και πολλά χρόνια ότι βιντεοσκοπούνται και ηχογραφούνται οι συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων από τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, παρακολουθούσε ατάραχος την επίθεση του κυρίου Τρίκα, θαυμάζοντας προφανώς, τα νέα ήθη που έφερε ο νέος δημοτικός του σύμβουλος στο συμβούλιο.

Μήπως οι συμπεριφορές αυτές οι οποίες κατά την άποψή μας είναι  ακραίες, παραπέμπουν σε σλόγαν άλλης εποχής του  "Αποφασίζομεν και διατάσσομεν";

Σ.Σ.: Όποιος θέλει να βιντεσκοπήσει από δώ και στο εξής την ανοικτή δημόσια συνεδρίαση του Δ.Σ. Αργυρούπολης, θα πρέπει εφ' εξής να παίρνει  την έγγραφη άδεια του δημοτικού συμβούλου κ. Τρίκα;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΡΙΚΑΣ (ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ) ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΒΙΑΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΚΥΚΛΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΙΝΔΙΚΗΣ ΚΑΝΑΒΕΩΣ.
ΡΟΚ ΜΠΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΥΓΑΤΖΗΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ.
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΝΟΣ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΝΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ???

...ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ Ο ... ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ...

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!! φανταστειτε να μην ειχαμε και αριστερο -οπως λεει ο ιδιος- δημαρχο!!! Ελεος κυριε κορτζιδη... Μαζεψτε τους τραμπουκους σας και επιτελους γινετε για λιγο Δημαρχος της πολης εσεις και οχι οι τρυγυρω σας που διοικουν... Και να ξερετε κυριε κορτζιδη οτι η ειρωνια και τα χαζογελακια δεν αρμοζουν σε ενα σοβαρο δημαρχο την ωρα τετοιων περιστατικων τραμπουκισμου .... ΝΤΡΟΠΗ!!!!